НОВИНИ

Започнаха първите резервации в Благоевград за новогодишните празници

Вече започнаха резервациите за Новогодишните празници в повечето заведения и хотели в Благоевград. Хотелиерите предлагат изгодни оферти за ранни записвания до края на октомври.

БНТ2-Благоевград
от БНТ2-Благоевград Станислава Христова
20:54, 08.10.2017
Чете се за: 00:56 мин.
У нас

Между 80 и 130 лева на човек струват кувертите за новогодишната нощ в повечето ресторанти и механи в Благоевград. Част от заведенията ще имат и аниматори, които да забавляват децата, дошли с родителите си в празничната нощ. Цените са като миналогодишните, а очакванията на ресторантьорите са до началото на месец декември повечето места в заведенията да са резервирани.


С отстъпка в цената до края на месец октомври предлагат празничните пакети благоевградските хотели. Резервации вече има, като те са предимно на групи от страната и съседните Македония и Гърция.

Десислава Аргирова, управител на хотел: : Около 300 лева ще варират цените за две нощувки, малка е разликата при 3-4 нощувки. Ще имат празничен обяд също след новогодишната нощ. До 31 октомври всички могат да се възползват от 10% отстъпка от самата цена, която е за Нова година и Коледа.

Хотелите, които предлагат 1 или повече нощувки, са включили в цената и ползването на вътрешен басейн, сауна, топлинни шезлонги и фитнес уреди.

Десислава Аргирова, управител на хотел: Интереса е много голям тази година, тъй като сме включили много приятни изненади за клиентите. Могат да се възползват както от добрата кухня, така и от СПА центъра, минералната вода, ще има разнообразна програма в новогодишната вечер.

По-ниски цени на кувертите за 8-и декември предлагат заведенията и хотелите в Благоевград. Двудневните пакети струват средно по 100 -150 лева, а кувертите за празничната вечер са по 30 лева.


Точно след два месеца, площад “Георги Измирлиев” ще грейне с празнична украса. От общината в Благоевград обещаха и тази година програмата за Коледните и Новогодишните празници да е богата и разнообразна с много концерти, изложби и забавления за жителите и гостите на града през целия месец декември.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Самолет от Нюкасъл кацна извънредно на летище София
Самолет от Нюкасъл кацна извънредно на летище София
Фестивал на фермерските пазари в София
Фестивал на фермерските пазари в София