НОВИНИ

Започнаха резервациите за Новогодишните празници в Благоевград

Между 80 и 130 лева на човек струват кувертите за Новогодишната нощ в повечето ресторанти и механи в града. Част от заведенията ще имат и аниматори, които да забавляват децата, дошли с родителите си в празничната нощ.

bnt avatar logo
от БНТ
06:45, 09.10.2017
Чете се за: 00:36 мин.
У нас

С отстъпка в цената до края на месец октомври предлагат празничните пакети благоевградските хотели. Резервации вече има, като те са предимно на групи от страната и съседните Македония и Гърция.

Десислава Аргирова, управител на хотел: Около 300 лева ще варират цените за две нощувки, малка е разликата при 3, 4 нощувки. Ще имат празничен обяд също след новогодишната нощ. До 31 октомври всички могат да се възползват от 10% отстъпка от самата цена, която е за Нова година и Коледа.

Хотелите, които предлагат една или повече нощувки, са включили в цената и ползването на вътрешен басейн, сауна, топлинни шезлонги и фитнес уреди.

Десислава Аргирова, управител на хотел: Интересът е много голям тази година, тъй като сме включили много приятни изненади за клиентите. Могат да се възползват както от добрата кухня, така и от СПА центъра, минералната вода, ще има разнообразна програма в новогодишната вечер.

По-ниски цени на кувертите за 8-и декември предлагат заведенията и хотелите в Благоевград. Двудневните пакети струват средно по 100 -150 лева, а кувертите за празничната вечер са по 30 лева.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Черноморски общини искат регламент за дивото къмпингуване
Черноморски общини искат регламент за дивото къмпингуване
Седмици наред сметището край Дупница не спира да гори
Седмици наред сметището край Дупница не спира да гори