НОВИНИ

Започва фестивалът "Hills of Rock" в Пловдив

Започна фестивалът "Hills of Rock" в Пловдив. Тридневното музикално парти е в обособено място на Гребната база в града. Тази година водещите групи са за почитателите на класиката в твърдите музикални жанрове.

bnt avatar logo
от Владислав Севов
21:01, 20.07.2018
Чете се за: 00:37 мин.
У нас

В зоната на рока в Пловдив, където се провежда второто издание на Hills of Rock, организаторите вече се убедени, че това е най-големият музикален фестивал в България. И за да го удостоверят, очакват 60 хиляди посетители да дойдат тук до неделя. "Sabaton" тази вечер, "Judas priest" утре вечер и големият финал с "Iron Maiden" в неделя. И разбира се, още десетки изпълнители и групи или както е обявено 55 артисти от Европа, Америка и Балканите. На още 2 сцени има изживявания и за различни вкусове и различни поколения, както ни увериха феновете.

В крайна сметка е хеви метъл повечето, така че това е важното, че е як купона.
Всичко е чудесно, надявам се всички да си прекарат хубаво, които са тук. Затова сме дошли - да се забавляваме.

Билети могат да се закупят на официалния вход, където ще получите гривна, която ви дава право да влезете, но не и да излезете от зоната. Ако излезете от зоната, ще останете в покрайнините на гребната база и ще слушате от там. Това обстоятелство разгневи някои от феновете, но други казаха, че това не е проблем за тях. Местата за паркиране са силно ограничени, затова препоръките са да се придвижвате с градския транспорт или пеш.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пострадалият от Новичок англичанин е изписан от болницата
Пострадалият от "Новичок" англичанин е изписан от болницата
Треска за злато от потънал кораб в Южна Корея
Треска за злато от потънал кораб в Южна Корея