Засега разследването отхвърля версията за убийство и работи по тезата, че Тодор Николов се е самоубил, тъй като е намерен в личния си автомобил, заключен в него, с оръжие и огнестрелна рана в слепоочието.

Все още не са открити и два от трите мобилни телефона на Николов. Открито е тефтерче, около намерените пачки с пари, до колата на шефа на КАТ, чието съдържание предстои да бъде анализирано.

Започват и разпити на негови колеги, заради предположения за корупционни практики. Ще се търси и произходът на намерените пари.

Незаконно оръжие​ и голяма сума пари са намерени до тялото на Тодор Николов​

Незаконно оръжие​ и голяма сума пари са намерени до тялото на Тодор Николов​

Издирваният началник на "Пътна полиция" - Казанлък е открит прострелян в местност между казанлъшките села Бузовград и Горно Черковище. Най-вероятно ст...

Таня Димитрова -прокурор РП Казанлък: Разследването ще бъде всеобхватно включително и ще разследваме евентуално каква е причината да бъдат изхвърлени тези пари, съответно и това оръжие. До настоящия момент в Районна прокуратура - Казанлък не са постъпвали сигнали за налични корупционни практики в Пътна полиция - Казанлък, но ще бъдат събирани доказателства и по тази хипотеза.