НОВИНИ

Започват ремонтите на Източната тангента на София и на пътя през прохода Владая

Ремонтът на Източната тангента на София започва от утре, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Ще се ремонтира участъкът от АМ "Тракия" до Северната скоростна тангента.

започват ремонтите източната тангента софия пътя прохода владая
bnt avatar logo
от БНТ
09:56, 24.09.2017
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

От 26 септември (вторник) ще започне поетапен ремонт на участъка от пътя София - Перник, през Владая. Ремонтът ще започне от отсечката между "Черния кос" и КПП "Владая". Ще се работи и в двете платна в посока София. Движението ще се пренасочи двупосочно в платната за Перник. За улеснение на трафика по време на строителните дейности от пътната агенция препоръчват на шофьорите да използват автомагистрала "Люлин" и третокласния път Голямо Бучино - Мало Бучино - Суходол.

Ремонтните работи се предприемат за повишаване безопасността на движение през зимните месеци, информират от Агенцията. От пътноподдържащите дружества ще се изисква да работят с пълна мобилизация, за да може предвидените дейности да завършат в максимално кратък срок. Шофьорите ще бъдат уведомявани своевременно за всеки етап от извършваните строителни работи и временната организация на движение.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Гледайте документалния филм Отвъд скока по БНТ1
Гледайте документалния филм "Отвъд скока" по БНТ1
Почина американският соул изпълнител Чарлз Брадли
Почина американският соул изпълнител Чарлз Брадли