Обвиненият в убийството на Кристин от Сотиря остава за постоянно в ареста. Това стана ясно на изнесено закрито заседание в сливенската болница, където е настанен задържаният Мартин Трифонов.

Сливен

Той остава в лечебното заведение под засилена полицейска охрана. Повдигнати са му три обвинения: за блудство, за изнасилване и за убийство по особено жесток и мъчителен начин.

Вътрешна проверка в Спешния център в Сливен ще проверява поведението на екипа на линейката, отзовал се при повикването за безпомощното дете. Близките на убитата Кристин обвиниха екипа, че не е оказал адекватна помощ на детето, защото лекарят стоял в шофьорската кабина.

Д-р Мариета Божидарова, ЦСМП, Сливен: Прецедент е. Нашите лекари работят с реанимационни екипи и са по принцип до пациента и оказват спешна помощ до настаняването на пациента в лечебно заведение. В реанимационния екип се включват лекар, медицинска сестра и шофьор.
Гледат мярката за неотклонение на задържания за убийството на детето от Сотиря

Гледат мярката за неотклонение на задържания за убийството на детето от Сотиря

Ден на траур е обявен днес в община Сливен след жестокото убийство на малката Кристин от село Сотиря. Към момента 21-годишният заподозрян Мартин Трифо...