НОВИНИ

Защо лидерът на "Нормална държава" се разграничи от кметицата на "Младост"?

"Нормална държава" направи перфектната кампания за грешния човек, заяви в студиото на "Още от деня" лидерът на нерегистрираната партия "Нормална държава" Георги Кадиев. По думите му Десислава Иванчева е предала каузата на "Младост". А именно - да се спре строителството в зелените площи и да се управлява районът по-добре.

bnt avatar logo
от БНТ
19:36, 14.06.2017
Чете се за: 00:27 мин.
У нас
"Когато виждам хаос в района, когато виждам хора, които не смеят да работят нищо, защото не знаят дали няма да ги изхвърлят, когато се появиха първите съмнения за корупция, покрай санирането, прокурорски проверки и всякакви други такива неща... Но ние нямаме друг избор. "Нормална държава" даде всичко от себе си и поради тази причина се чувстваме омерзени, аз лично се чувствам предаден", заяви Кадиев.

Лидерът на "Нормална държава" уточни, че по никакъв начин никой от партията не се е месил в политиката на Десислава Иванчева. По думите на Кадиев той самият е говорил с Иванчева два пъти по телефона и я е виждал веднъж, когато тя "по един безобразен начин уволни заместник-кмет като му разби ключалката и му сложи нова ключалка".

Вижте повече от разговора в студиото на "Още от деня" във видеото

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Водата в Главиница и силистренските села Българка и Срацимир е негодна за пиене
Водата в Главиница и силистренските села Българка и Срацимир е негодна за пиене
Кметът на Хитрино е изключен и от редиците на ДПС
Кметът на Хитрино е изключен и от редиците на ДПС