НОВИНИ

Засилени мерки за безопасност и организация на движението

Столична дирекция вътрешни работи ще използва целия си ресурс за осигуряване безопасността и сигурността на гражданите по време на предстоящите празници. Създадена е организация по линия на пътната безопасност и организация на движението както и за опазване на обществения ред и противодействие на престъпността. Това обяви заместник-директорът на СДВР старши комисар Антон Златанов.

Мина Пенкова
от Мина Пенкова
11:30, 23.12.2015
Чете се за: 00:20 мин.
У нас

От днес влиза в сила пълна забрана за движение на тежкотоварни автомобили по автомагистралите и основните пътища в страната заради Коледните празници. Очаква се около 200 хиляди автомобила да напуснат столицата преди коледните и новогодишните празници. На изходите на София има разположени допълни патрули.

Столичната полиция даде няколко съвета към софиянци как да се предпазят от престъпления през почивните дни. Те напомнят, че крадците обикновено наблюдават предварително пощенските кутии и дали прозорците светят. Съветват познати и комшии да проверяват пощенските кутии, а в домовете да се монтират таймери, регулиращи включването и изключването на електричеството.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​110 аварийни екипа на ЧЕЗ ще дежурят през празничните дни
​110 аварийни екипа на ЧЕЗ ще дежурят през празничните дни
Няма пари за ремонт на Аспаруховия мост
Няма пари за ремонт на Аспаруховия мост