Повишена интензивност на движението в следобедните часове от последния почивен ден регистрират от Пътна полиция. Засилен трафик се наблюдава по основните направления от републиканската пътна мрежа, каза инспектор Петър Соколов от КАТ. По думите му, най-голям е трафикът от влизащите моторни превозни средства от ГКПП Кулата.

На територията на цялата област Благоевград има много интензивно движение. В най-уязвимите участъци са разположени полицейски екипи, които да подпомагат движението на прибиращите се моторни превозни средства.

Най-натоварен e входът към София от към Владая. От СДВР са разположили екипи на всички входно-изходни артерии на столицата. По кръстовищата, където е необходимо и има струпване на моторни превозни средства, ще се премине към ръчно регулиране на движениeто, обясни инспектор Соколов.

По думите му, всички налични сили на пътна и охранителна полиция са извадени на терен и подпомагат и регулират движението в най-уязвимите участъци.

Очаква се интензивен трафик този следобед

Очаква се интензивен трафик този следобед

В последния от серията почивни дни заради Националния празник 6 септември, традиционно се очаква засилен трафик по основните пътища и магистрали, какт...