НОВИНИ

Затруднено е движението на влаковете по направлението София - Мездра

От 04:10 ч. до 06:57 ч. беше преустановено движението на влаковете в участъка между гарите Реброво и Своге. Причината за прекъснатото движение е престояването на локомотив на "БДЖ - Товарни превози" ЕООД, който при преминаването си в участъка между двете гари чупи работния токоснемател.

bnt avatar logo
от БНТ
13:13, 23.02.2019
Чете се за: 00:26 мин.
У нас
затруднено движението влаковете направлението софия мездра

Работни групи на БДЖ и на НКЖИ са се отзовали на място за привързване на работния токоснемател и освобождаване на железопътното трасе от авариралия локомотив. След това е извършен оглед на контактната мрежа и е възстановено движението на влаковете в участъка.

По тази причина до момента всички преминаващи влакове в участъка между гарите Реброво и Своге се движат със закъснение, като най-засегнати са нощната композиция от Варна за София и ранните сутрешни влакове от Мездра за София, от Лакатник за София и от София за Лакатник.

"БДЖ - Пътнически превози" ЕООД се извинява на своите клиенти за създаденото им неудобство и призовава пътниците да следят информацията за движението на влаковете от електронните табла на официалния сайт на БДЖ (www.bdz.bg) или да се обръщат към служителите на гишетата "Информация" или на националния информационен телефон 0700 10 200.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Кои са носителите на тазгодишните Сезар-и?
​Кои са носителите на тазгодишните "Сезар"-и?
АРТщрихи с Галя Крайчовска
АРТщрихи с Галя Крайчовска