НОВИНИ

Затворени са пътища в Шуменско, 36 населени места са без ток

Заради технологично почистване са сатворена за движение е третокласната пътна мрежа в Шуменско,както и пътищата от Шумен за Русе и за Силистра. Без ток е град Върбица и села в общините Шумен, Велики Преслав, Хитрино, Каспичан, Смядово и Върбица, уточниха от пресцентъра на администрацията.Екипи на "Енерго про" работят за отстраняването на авариите; обстановката в областта е усложнена, но засега не се налага свикване на Областния щаб за защита от бедствия и аварии.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
10:35, 17.01.2016
Чете се за: 00:21 мин.
У нас
затворени пътища шуменско населени места без ток

През Ришкия проход автомобили над 12 нямат право да се движат, а тези с тегло от 3,5 тона до 12 тона трябва да са с вериги и без ремаркета и полуремаркета.

Продължава да вали сняг, духа вятър и падат дървета по пътните платна, което затруднява работата на снегопочистващата техника, казаха от Областното пътно управление.

В Шумен снежната покривка е над 20 сантиметра, а температурата в момента е около минус 1 градус.

От общинската администрация в Шумен се обръщат с молба към гражданите да не предприемат пътувания в града и извън него поради създалата се сложна зимна обстановка. Заради падналия обилен сняг през нощта има опасност от падане на клони и на дървета.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Софиянци викат неволята
Софиянци викат неволята
В хасковското село Динево са наводнени 32 къщи
В хасковското село Динево са наводнени 32 къщи