Зехтинът може да засили представянето на мъжете в спалнята не по-зле от виаграта, съобщи в. "Индипендънт", позовавайки се на гръцки учени.

© снимки: АРХИВ

Девет супени лъжици зехтин седмично са достатъчни, за да намалее импотентността с 40 процента, твърдят учените от университета на Атина. Зехтинът е много полезен за здравето, той поддържа кръвоносните съдове и кръвообращението.

Гърция забранява наливния зехтин по ресторантите

Гърция забранява наливния зехтин по ресторантите

От 1 януари 2018 г. се забранява използването на наливен зехтин в гръцките ресторантите. Нарушителите ще получат административна глоба до 500 евро. Ощ...

Гръцките учени наблюдаваха 660 мъже на средна възраст 67 години. Те установиха, че хранещите се по средиземноморски - с много плодове и зеленчуци, риба, ядки и зехтин, са с много по-малко проблеми между чаршафите и дори подобряват показателите си в леглото.

Зехтинът увеличава също нивата на тестостерона и това намалява риска от еректилна дисфункция. Здравословният начин на хранене и тренировките са особено важни за подобряване на сексуалните възможности при мъжете на средна и по-напреднала възраст, каза ръководителят на екипа д-р Кристина Крисохо. Виаграта помага на милиони мъже, но сред страничните ѝ ефекти са главоболие, болки в гърба, нарушено зрение.