Там, където колата е прекалено голяма, а моторът и колелото не предлагат удобство за пренос на стоки и товари, на помощ идва ... двуколесната приставка. Израелските й създатели казват: „Ако обичате колелата, колкото и ние, тогава ще харесате нашето изобретение". Приставката за велосипед помага за пренасянето на тежки и обемисти товари навсякъде. Но онова, което я прави уникална, е начинът, по който тя се прикрепва към кормилото за секунди. Паркирате, откачвате и вземате количката със себе си. А после, щом приключите с покупките, приставката светкавично превръща обикновеното колело в транспортен велосипед.

Така преносът на товари до 40 килограма се превръща в детска игра за възрастни. Товарните велосипеди са познати отдавна. Само че те са големи и доста по-скъпи от обикновените. Двуколесната приставка дава възможност да не си купувате друг велосипед, а да променяте вашия. Тя променя усещането при каране, но запазва удоволствието от привижването с колело. Тестовете на така наречената карго-предница са продължили четири години, до появата на оптималния модел. Окачването осигурява максимална подвижност, а двете хидравлични спирачки дават допълнителна сигурност при превозване на товари. /атм./

Прехвърлянето на спирачните ръкохватки става лесно, благодарение на адапторите им. Но най-значимата част от малката товарна платформа е найната приставка. Тя я прави съвместима с всякакви модели велосипеди. Достатъчно е да се отстрани предното колело и конекторът бързо пасва с вилката. При махане на количката, велосипедът остава в изправена позиция благодарение на малък стенд.

ТреГо разполага и с допълнителна приставка за прикачане към задната част на колелото при дълги пътувания. Създателите на приставката вече работят и върху модел за превозване на деца, основан на същия принцип. Той отново запазва параметрите на велосипеда, но го дарява с допълнителни функции.