НОВИНИ

Жандармерия в Ботевград след убийството на двамата братя

Спокойна в момента е обстановката в Ботевград след възникналото снощи напрежение в ромската махала. Там бяха изпратени сили на жандармерията, след като двама братя бяха открити мъртви в центъра на града.

bnt avatar logo
от БГНЕС
09:57, 26.03.2016
Чете се за: 00:26 мин.
У нас
жандармерия ботевград убийството двамата братя

Имената на братята са Цветан и Марко Петрови, съответно на 31 и 34 години, съобщи БНР, позовавайки се на информация от МВР. Двамата са криминално проявени, от ромски произход.

Братята бяха намерени мъртви около 20.15 ч. снощи в центъра на града. Телата им са били открити до офис на банка в града.

Полицията работи по няколко версии за разстрела. Според едната, неизвестни нападатели са издебнали двамата братя в центъра на Ботевград и са ги застреляли. Другата хипотеза, по която работи МВР, е за възникнал скандал между двамата мъже. Разпитват се и хора, които са били в района на стрелбата, както и познати, и роднини на убитите.

Все още не е открито и оръжието, с което са убити мъжете. Смята се, че става дума за пистолет. От МВР все още не коментират има ли заподозрян за престъплението, каквито информации се появиха още снощи.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Намалява броят на бежанците в Германия
Намалява броят на бежанците в Германия
Спортна треска отдава почит на знаменития Кройф
"Спортна треска" отдава почит на знаменития Кройф