НОВИНИ

Жена беше убита в столицата, едногодишната й дъщеря е в неизвестност

23-годишна жена беше убита в София, а дъщеря й, която е на една годинка, е в неизвестност. Полицията обяви за общодържавно издирване бившия й приятел, като разпространи негова снимка. Според МВР - той се придвижва с автомобил "Фолксваген Голф", сив металик, с регистрационен номер СВ 46 99 АХ. Вероятно с него пътува и малкото дете.

Николай Минков
от Николай Минков
22:45, 29.10.2018 (извънредно)
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

Убийството е станало в апартамент на втория етаж в блок, намиращ се на улица "Бели Дунав 2" в кв. "Надежда". Сигналът е подаден в полицията в 18.31 часа от родителите на момичето.

Ивайло Иванов - директор на СДВР: Родителите са търсили контакт с дъщеря си, тъй като не им отговаряла те са дошли и с ключар са отворили жилището и са открили трупа. Веднага към мястото са насочени екипи на 2-ро РУ и СДВР. Потвърждава се това - 23-годишно момиче е починало от огнестрелни рани.
;

Бившият приятел на младата жена е обявен за издирване. От полицията съобщиха, че той е служител на частна охранителна фирма и притежава законно оръжие.

Ивайло Иванов - директор на СДВР: Бившият приятел на жертвата, с който са живеели на семейни начала, го няма. Детенцето също, което е на 1 годинка, което е най-вероятно с него, но не можем да твърдим, че той е извършител, просто издирваме го във връзка с изясняване на обстоятелствата около смъртта на момичето.

От полицията уточниха, че мъжът се придвижва с лек автомобил "Фолксваген". Уведомена е и "Гранична полиция".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Семейство с малки деца остана без покрив след пожар в Старо Железаре
Семейство с малки деца остана без покрив след пожар в Старо Железаре
Петима души загинаха в Италия заради лошото време
Петима души загинаха в Италия заради лошото време