Благороден жест на една майка към майката на малкия Александър. Атанаска Белчинова от град Обзор е готова да изпраща всеки месец дрехи, храна и памперси на бебето. За историята на отчаяната Мария тя научила от новините.

Обзор, Несебър

Атанаска Белчинова е председател на благотворителна организация. В нея членуват около 40 дами от Обзор готови да изпращат храна, дрехи и памперси на близките на изоставеното дете.

Атанаска Белчинова: "Искам да подчертая, че няма да ни е еднократна помощта, както в повечето случаи се случва, можем да продължим, докато жената си намери работа, докато има нужда, с колкото можем, ще и помагаме."

Атанаска се опитала да установи контакт с бабата на бебето, за да уточни адреса за комуникация, но опитите ѝ се оказали напразни.

Атанаска Белчинова: "От вчера звъня, тъй като имам телефон само на бабата на детето... не ми вдигат или ми затварят. Най- вероятно много хора ги търсят и просто искам да ги призова, че искам да ги намеря."

Дарявайки от сърце младите жени се опитват да убедят повече хора да се занимават с благотворителност, защото няма нищо по-хубаво от това да видиш усмивката и изненадата на хората, че не са забравени.