НОВИНИ

Жена загина в катастрофа на автомагистрала "Тракия"

Жената пътувала в микробус, който се обърнал в канавка при 85 км на АМ „Тракия“. Инцидентът е станал в ранните часове на деня, съобщиха от МВР. Ранени са шестима души, сред които и едно дете.

жена загина катастрофа автомагистрала тракия
bnt avatar logo
от БНТ
14:50, 08.07.2017
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

Сигналът за микробус, обърнал се в канавка при 85 км на АМ „Тракия“, е постъпил в полицията към 4.40 часа тази сутрин. Незабавно към мястото били насочени екипи на полицията и Бърза помощ.

Жена, пътувала в буса, е загинала на място. Шестима души, сред които и дете, са откарани в болница за оказване на медицинска помощ. Извършен е оглед, изясняват се причините, довели до пътното произшествие.

Около 13.30 ч. са постъпили сигнали за още възникнали пътни инциденти на АМ „Тракия“.

Едната катастрофа е при 164 км, между два автомобила. Няма сериозно пострадали, за един от участниците има съмнение, че е получил фрактура на крака. При другия пътен инцидент, в района на 165 км, отново между два автомобила, има нанесени само материални щети. Няма пострадали хора.

Движението по автомагистралата не е спряно, пътни полицаи подпомагат преминаването в участъците, където са възникнали катастрофите. Водачите да шофират в района с повишено внимание.

От „Пътна полиция“ припомнят на шофьорите да се движат със съобразена скорост, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Росен Плевнелиев: БНБ не предприе необходимите действия за спасяването на КТБ
Росен Плевнелиев: БНБ не предприе необходимите действия за спасяването на КТБ
Папата предупреди Г-20 да не влизат в опасни съюзи във вреда на бедните
Папата предупреди Г-20 да не влизат в "опасни съюзи" във вреда на бедните