НОВИНИ

Жена загина след сблъсък на камион и туристически бус на Петолъчката

Жена загина при пътен инцидент по международния път от Петолъчката към граничен пункт "Лесово". Катастрофата е станала малко преди 12 часа. ТИР с румънска регистрация и микробус, превозващ румънски туристи, са се сблъскали край ямболските села Чарган и Козарево.

bnt avatar logo
от Румяна Стефанова
19:56, 23.06.2019
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

В микробуса са пътували петима възрастни и едно дете на 6 години. След сблъсъка в хирургично отделение е настанен шофьорът на микробуса, а останалите пътници в превозното средство са прегледани и освободени.

Д-р Веселин Цонев, Спешно отделение, МБАЛ „Св. Пантелеймон", Ямбол: Един мъж е приет който е с травма на черепа, с малък кръвоизлив в мозъка. Стабилно му е състоянието, няма опасност конкретна за живота му.

Главният път остана затворен за часове, докато се извършваше огледът на местопроизшествието. Автомобилният трафик беше пренасочван през Ямбол и Елхово. В късния следобед движението беше възстановено. В този участък катастрофите с ранени и загинали са с висока концентрация, въпреки добрата вертикална и хоризонтална маркировка по кръстовищата. Последният инцидент беше на Спасовден, с. Жителите на околните населени места настояват за изграждане на кръгово кръстовище или надлез за да бъдат избягвани катастрофите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пожарът на Сточна гара в София е потушен
Пожарът на Сточна гара в София е потушен
Тръмп отложи депортацията на имигранти от САЩ
Тръмп отложи депортацията на имигранти от САЩ