Жена загина при пътен инцидент по международния път от Петолъчката към граничен пункт "Лесово". Катастрофата е станала малко преди 12 часа. ТИР с румънска регистрация и микробус, превозващ румънски туристи, са се сблъскали край ямболските села Чарган и Козарево.

В микробуса са пътували петима възрастни и едно дете на 6 години. След сблъсъка в хирургично отделение е настанен шофьорът на микробуса, а останалите пътници в превозното средство са прегледани и освободени.

Д-р Веселин Цонев, Спешно отделение, МБАЛ „Св. Пантелеймон", Ямбол: Един мъж е приет който е с травма на черепа, с малък кръвоизлив в мозъка. Стабилно му е състоянието, няма опасност конкретна за живота му.

Главният път остана затворен за часове, докато се извършваше огледът на местопроизшествието. Автомобилният трафик беше пренасочван през Ямбол и Елхово. В късния следобед движението беше възстановено. В този участък катастрофите с ранени и загинали са с висока концентрация, въпреки добрата вертикална и хоризонтална маркировка по кръстовищата. Последният инцидент беше на Спасовден, с. Жителите на околните населени места настояват за изграждане на кръгово кръстовище или надлез за да бъдат избягвани катастрофите.

Възстановено е движението по пътя за ГКПП "Лесово"

Възстановено е движението по пътя за ГКПП "Лесово"

Възстановено е движението по пътя за ГКПП "Лесово", в участъка Козарево - Могила от км 260 до км 255, където по-рано стана тежка катастрофа. Жена заги...