НОВИНИ

Жителите на Бяла отново на протест срещу насилието

18-годишният Александър Алексиев, който в събота сутринта пострада сериозно след побой пред дискотека в град Бяла, остава в критично състояние. Негови съграждани за втора вечер излязоха на мирен протест с искане за справедливо наказание за извършителя.

bnt avatar logo
от Т.Стамболиев
20:19, 10.07.2017
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

Жители на Бяла се събраха отново пред Общината, за да кажат „С теб сме, Алекс" и „Не на агресията".

Росита Танчева: Младежът вече два дни е в кома. Междувременно от Районната прокуратура в Бяла обясниха, че от събраните до момента доказателства е установено, че 31-годишният мъж е нанесъл удар с ръка в главата на Алекс, в резултат на който момчето пада и си удря главата в тротоарните плочки. Свидетели сочат, че е имало опит за удар с бирена бутилка, но той е бил предотвратен.

д-р Йосиф Новаков, Университетска болница за активно лечение - Русе: „Състоянието на пострадалото момче е много тежко. Реално той има счупване на основата на черепа, с кръвоизливи около мозъчните обвивки. Настанено е в интензивно отделение за лечение, като получава в пълен обем както диагностиката, така грижи и на първо място лечението."

Жителите на Бяла се заканват протести да има всяка вечер. Те настояват за среща с политическите лидери, пред които да заявят за пореден път, че искат кардинални промени в закона.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Заподозряха като съучастник охранителя на крана при паметника на НДК
Заподозряха като съучастник охранителя на крана при паметника на НДК
Музей на благотворителността отвори врати във Варна
Музей на благотворителността отвори врати във Варна