НОВИНИ

Жозеф Дол: ЕНП оценява високо работата на правителството на Борисов

Европейската народна партия /ЕНП/ оценява високо работата на правителството на премиера Бойко Борисов и парламентарното мнозинство около ГЕРБ в Народното събрание, заяви председателят на ЕНП Жозеф Дол на работна закуска с председателя на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

bnt avatar logo
от БТА
09:21, 09.03.2018
Чете се за: 00:25 мин.
У нас
жозеф дол енп оценява високо работата правителството борисов

На срещата Цветанов е запознал Дол с политическата обстановка в България и с изпълнението на приоритетите на Българското председателство на Съвета на ЕС. Дол е подчертал, че стабилността в България, която се гарантира от работата на правителството и мнозинството, дава допълнителни гаранции за стабилността в целия регион на Балканите. Цветан Цветанов е посочил, че стремежът на България е с гарантирането на европейските перспективи пред страните от Западните Балкани да се гарантира още повече сигурността на целия ЕС и стабилността в региона.
Председателят на ЕНП Жозеф Дол и заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов са се обединили около извода, че кохезионната политика е от изключителна важност както за региона, така и за целия ЕС, и са оценили предстоящия днес форум в София на Групата на ЕНП в Комитета на регионите като отлична възможност за дебатиране на проблемите и предизвикателствата пред отделните региони на ЕС.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Търновка покори Килиманджаро
Търновка покори Килиманджаро
Кокинов: Хората вземат правосъдието в свои ръце, защото не усещат държавата
Кокинов: Хората вземат правосъдието в свои ръце, защото не усещат държавата