НОВИНИ

Журналистът и писател Иво Тодоров представи новата си книга "50 нюанса с ИВО"

Журналистът и писател Иво Тодоров представи новия си поетичен сборник с интересното заглавие "50 нюанса с ИВО." Книгата събира размислите на автора за любовта и за това какво се случва когато разумът и сърцето се срещнат.

Виктор Дремсизов
от Виктор Дремсизов
08:06, 07.07.2016
Чете се за: 00:35 мин.
Още

Стихотворенията, включени в сборника "50 нюанса с ИВО" са всичко друго, но не и сиви. От тях лъхат цветни спомени, любовни думи и едно леко британско звучене.

Иво Тодоров, журналист и писател: Доста от стихотворенията са посветени на Лондон, вдъхновени са от различни локации в града. Сейт Джеймс парк, любимият за мен Пикадили съркас.
;

Писателят разказва, че Британската столица е един от любимите му градове. Голяма част от стихотворенията му са написани на острова. Споделя, че често няма лист и химикал, затова записва стиховете на мобилния си телефон.


Виктория Катранова: Иво е изключителен автор. Пише много мъдро. И поезията му е много силна. Защо? Защото е написана с душата със сърцето и човек, когато я чете потъва в неговия свят, а този негов свят бърка в душата.

Елена Панайотова: Иво е един много лиричен поет и много ми харесва тази дълбока чувственост, която винаги влага в произведенията си.

След "50 нюанса с Иво" журналистът и писател подготвя и късометражен филм. Работното заглавие на лентата е "Човекът, който се страхуваше да стане баща."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Йорданка Фандъкова: През 2019 г. ще имаме 12 нови метро станции в София
Йорданка Фандъкова: През 2019 г. ще имаме 12 нови метро станции в София
Даниел Вълчев: Корупцията е често явление
Даниел Вълчев: Корупцията е често явление