НОВИНИ

Знаменитости отдават почит към жертвите на атентата в Барселона

Поредният кървав терористичен акт - атентатът в Барселона, Испания, при който загинаха 13 души и бяха ранени около 100, потресе света. Шокирани от ужасяващата вест, много знаменитости използваха социалните мрежи, за да почетат паметта на жертвите и да засвидетелстват съпричастността си към техните близки, съобщи Контактмюзик.

bnt avatar logo
от БТА
11:37, 18.08.2017
Чете се за: 01:02 мин.
По света
знаменитости отдават почит жертвите атентата барселона

Част от известните личности, сред които латино дивата Дженифър Лопес, актьорът Антонио Бандерас, тенисистът Рафаел Надал и футболната звезда на "Реал Мадрид", португалецът Кристиано Роналдно, изпратиха посланията си на испански.

"Изпращам цялата си любов и мирни помисли на прекрасния град Барселона и всички негови прекрасни жители", написа в Туитър Дженифър Лопес.

; ; ; ; ;

"Съкрушен съм от случилото се в Барселона. Цялата ми подкрепа е за близките на жертвите и за града", написа в социалната мрежа тенис звездата Рафаел Надал.


;

"Поразен съм от новините, идващи от Барселона. Цялата ми подкрепа и солидарност са за близките и приятелите на жертвите", пише Кристиано Роналдо.


;

"Сърцето ми е с Барселона", гласи туитът на актьора от "Властелинът на пръстените" Илайджа Ууд.

"В мислите и молитвите си съм с Барселона", написа в социалната мрежа създателят и звезда на хитовия бродуейски мюзикъл "Хамилтън" Лин-Мануел Миранда.

"Мислите ми са насочени към всички потърпевши в Барселона", пише звездата на сериала "Анатомията на Грей" Сара Рамирес.

"Сега е времето да се обединим и да сложим край на това безсмислено насилие. Бъдете силни. Обичам те, Барселона", написа в Туитър актьорът Джейк Т. Остин.

"Чувствам се безпомощна. Изпращам цялата си любов на приятелите в Барселона", гласи туитът на певицата и звезда на Бродуей Идина Мензел.

;

"Сливам се в прегръдка с Барселона", гласи туитът на Антонио Бандерас.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Най-кървавите нападения с превозни средства в Европа
Най-кървавите нападения с превозни средства в Европа
Стотици вярващи се стичат за празника на Рилския манастир
Стотици вярващи се стичат за празника на Рилския манастир