НОВИНИ

Звездните бебета на 2017 година (ГАЛЕРИЯ)

Някои от най-дългоочакваните бебета на знаменитости от шоубизнеса проплакаха за първи път през 2017 г. Част от новородените се превърнаха в сензация още преди появата си на бял свят, въпреки усилията на родителите им да ги опазят от прекаления интерес от страна на медиите и феновете.

Николай Танев
от Николай Танев Източник: БТА
10:25, 08.12.2017
Чете се за: 04:24 мин.
Още
звездните бебета 2017 година галерия

На 2 януари американската певица Джанет Джексън роди първото си дете на 50-годишна възраст. То е момченце и се казва Еиса. Малката сестра на Краля на поп музиката Майкъл Джексън съобщи за бременността си през октомври 2016 г. Баща е катарският милиардер Висам ал Мана.


Холивудският актьор Джордж Клуни и съпругата му правозащитничката Амал Клуни се сдобиха с близнаци на 6 юни. Бебетата Ела и Александър са първите деца на двойката, която заяви, че не възнамерява да увеличава повече семейството си. В медиите 56-годишният Джордж Клуни се похвали колко добър "отговорник по памперсите" е станал. Актьорът, който е избиран два пъти за най-секси мъж на планетата, се ожени за Амал през 2014 г. във Венеция.


През юни беше съобщена и голямата новина за раждането на близнаците на Бионсе и Джей-Зи. Тя беше подета от всички медии, въпреки че майката и бащата не разкриваха нито имената, нито точната дата на раждането или пола на бебетата. Едва месец по-късно певицата съобщи, че момиченцето и момченцето са родени на 13 юни, като публикува първата им снимка. Тогава тя оповести и имената им - Руми и Сър Картър. Бионсе и съпругът й Джей-Зи имат още една дъщеря - 5-годишната Блу Айви.


Лятото донесе щастие и на още един "заклет ерген" - Адам Клейтън. Басистът на групата "Ю Ту", който е на 57 години, стана баща на момиченце през юли. Със съпругата му бразилката Мариана де Карвальо избраха името Алба за новороденото. Адам и Мариана сключиха брак в Дъблин през 2013 г. Преди музикантът беше сгоден за супермодела Наоми Кембъл.

За първи път родители през годината станаха звезди, като Махершала Али, Шон Пол, Брадли Купър, Джулия Стайлс. Актьорът Махершала Али посрещна първородния си син през февруари. Той съобщи новината, като качи снимка на съпругата си Аматус в Инстаграм с бебето в болничната стая. Към фотографията той написа "Бари Наджма Али 22.2.17". Актьорът, който е на 42 години, нашумя с участието си във филмите "Лунна светлина" и "Скрити числа".


Друг щастлив татко през същия месец беше рапърът Шон Пол. Бебето се роди на 26 февруари. Музикантът и съпругата му Джоди кръстиха сина си Леви Блейз. В интервю преди появата на новороденото момченце певецът призна, че ще трябва да изчисти речника си от "нецензурните приказки".

Новината, че актьорът Брадли Купър и руският супермодел Ирина Шейк са станали родители, беше съобщена през април. Малката Лий е първо дете за 42-годишната кинозвезда и 31-годишния модел на "Викторияс сикрет" и сп. "Спортс илюстрейтид". Двойката пазеше в тайна раждането ѝ.

Американската актриса Джулия Стайлс, позната с ролите си във филми от екшън поредицата за Джейсън Борн, роди първото си бебе на 20 октомври. Стръмър Нюкум Кук е дете от брака й с оператора Престън Джей Кук. Сватбата на двойката беше през септември. За някои от знаменитостите 2017 г. беше ознаменувана с появата на поредния член на семейството им.


Бившата членка на "Спайс гърлс" Гери Хорнер дари съпруга си Кристиан със син през януари. Тя отдаде почит към починалия миналата година изпълнител Джордж Майкъл, като кръсти бебето си на него. Детето й се казва Монтагю Джордж Хектор Хорнер. Певицата има и 10-годишна дъщеря Блубел от връзката си с филмовия продуцент Саша Джервази, а съпругът ѝ Кристиан има 3-годишна дъщеря от предишна връзка. Гери и Кристиан Хорнер, шеф на екипа на "Ред бул" във Формула 1, сключиха брак през май 2015 г. в Уобърн, Англия. Шаферка им беше Блубел.


На 20 януари Мел Гибсън стана баща за девети път. 27-годишната му приятелка Розалинд Рос му роди син - Ларс. Детето е първото за бившата професионална ездачка. Актьорът има 8-годишна дъщеря Лусия от бившата си приятелка Оксана Георгиева, както и седем деца от бившата си съпруга Робин - 37-годишната гримьорка Хана, 35-годишните близнаци Едуард и Крисчън, 32-годишния Уилям, 29-годишния Луис, 27-годишния Майло и 18-годишния Томас.


Като става въпрос за многочленни семейства, Хелън Ласикан, съпругата на продуцента и певец Фарел Уилямс, роди три близначета през януари. Освен тях, двойката има 8-годишен син Рокет. Имената на бебетата още се пазят в тайна. Те вероятно не са обикновени, съдейки по избора на име за първородното им дете. Фарел каза, че с половинката му са следвали индианска традиция.

"По същия начин, по който индианците наричат децата си на природна сила, животно или стихия, ние го нарекохме на направена от човека машина, предназначена да върви нагоре, да се издига", обясни изпълнителят.


Актрисата Зоуи Салдана, която е на 38 години, обяви през февруари раждането на третото ѝ дете - момченцето Зен. Звездата е омъжена за италианския художник Марко Перего от 2013 г. Те имат още двама близнаци - Боуи и Сай, които се родиха на следващата година.


Колежката от киното на Салдана Натали Портман роди приблизително по същото време второто си дете. Амалия се появи на 22 февруари и донесе щастие на актрисата и френския хореограф Бенжамен Милпие, които имат и 6-годишен син Алеф. Отново второ дете и отново момиченце роди през март и френската актриса Марион Котияр. Заедно с дългогодишния ѝ партньор Гийом Кане имат 6-годишен син Марсел.


Приблизително по същото време беше съобщено, че звездата от филма "Жената чудо" Гал Гадот е родила. "Сега вече сме четирима, след като на бял свят се появи Мая", написа тя в Инстаграм. Нейн съпруг е Ярон Версано, с когото имат и дъщеря на 6 години, кръстена Алма. През април певецът Ронан Кийтинг и съпругата му Сторм посрещнаха първородното си дете, като запазиха в тайна пола и името на бебето. Това е четвъртото дете на изпълнителя. Той има две дъщери - Миси и Али, и един син - Джак, от първия си брак с Ивон Конъли, с която се разведоха през 2015 г.

Таша Макколи, съпругата на актьора Джоузеф Гордън-Левит, роди второто им дете през юни. Двамата имат 2-годишен син и се стараят да пазят личния си живот от чуждото любопитство заради него. Звездата от киното заяви, че би желал да даде възможност на децата си да изберат дали искат да са известни. Той добави, че ще пази личното им пространство, докато пораснат.

Една от най-потайните бременности имаше актрисата Кери Мълиган. Със съпруга ѝ Маркъс Мъмфорд така и не обявиха, че очакват бебе, но през юни Кери беше видяна в Лондон с доста голям корем. По червения килим на кинофестивала в Торонто месеци по-късно, тя премина без бебешкото си коремче. На въпрос на журналист на пресконференцията как се чувства като майка на две деца, актрисата отговори: "Хубаво е, благодаря". Семейството има момиченце на две години, което се казва Ивелин.

Комикът Кевин Харт обяви, че му се е родил син през ноември и с майката Енико са го кръстили Кензо. Харт има две деца от предишна връзка. Ако е вярно, че детето носи щастие, а внукът - двойно по-голямо щастие, за част от знаменитостите годината наистина ще е паметна. Главната редакторка на сп. "Вог" Ана Уинтур стана баба за първи път. Каролайн се роди на 28 март и е дъщеря на Чарли Шафър, сина на повелителката на модата, и съпругата му Лизи.

Четвъртото внуче на вокалиста на рок групата "Аеросмит" Стивън Тайлър проплака за първи път на 10 май. Дъщеря му Мия и съпругът ѝ Дан Хейлън станаха горди родители. Те кръстиха новороденото си момче Акстън. Стивън Тайлър има внучета и от другата си дъщеря Лив Тайлър. Тя има 12-годишен син Майло от брака си с Ройстън Лангдън, 2-годишен син Сейлър и 1-годишна дъщеря Лула от настоящия си съпруг Дейвид Гарднър.

Догодина пелени ще сменят 62-годишният актьор Роуън Аткинсън и 33-годишната му приятелка Луиз Форд, Ким Кардашиян и Кание Уест, Джеймс Кордън и съпругата му Джулия, Робин Тик и 22-годишната му приятелка Ейприл.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Затварят участък от АМ Тракия за ремонт между Чирпан и Стара Загора
Затварят участък от АМ "Тракия" за ремонт между Чирпан и Стара Загора
ОП Иновации и конкурентоспособност: Подобряване на работна среда в предприятия
ОП "Иновации и конкурентоспособност": Подобряване на работна среда в предприятия