НОВИНИ

АРТщрихи с Галя Крайчовска

АРТщрихи се завръщат, за да се потопим в морето на багри, звуци и емоции, с които талантливите хора у нас и по света ни заливат.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
13:16, 14.09.2019
Чете се за: 00:43 мин.
Още

Пътешествията не спират. „Пътешествие до центъра на Земята“ – илюстрациите на Ясен Гюзелев със специална спирка във варненската галерия Папийон. За първи път се показват и ръчно поставени щрихи на илюстрациите от „Дама Пика”.

Народният театър спази традицията и откри с водосвет сезона. Очакваме първата премиера. „Каквото такова“ от Недялко Йорданов ще събере любими актьори. Първата среща е на 26 септември. На 29 септември е премиерата на „Хубава риба“ , с режисьор Ивайло Христов.
Площад Народно събрание през погледа на Златю Бояджиев. И още "Думи, образи и места" в Софийската градска галерия. Големите майстори в изложбата посветена на 140 години от обявяване на София за столица.
„Далеч от брега” тръгва на екран. Филмът на Костадин Бонев вече завоюва сериозни фестивални отличия. Само преди месец на фестивала в Прага „Далеч от брега” получи награди за най-добър режисьор и операторско майсторство.
Нов музикален полет ни очаква с талантливото италианско трио. Наследниците на тримата тенори - "Ил Воло" идват с два концерта – във Варна и София. Джанлука е елегантността и присъствието, Иняцио е радостта и благодарността, а Пиеро - силата и енергията.”, пишат италианските медии за тях. Мултиплатиненото трио идва с нова програма. С турнето отбелязват 10 бляскави години на сцена. На 24 е кулминацията в Арена ди Верона, която е напълно разпродадена.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Разследват за корупция белгийския кандидат за еврокомисар
Разследват за корупция белгийския кандидат за еврокомисар
Младежи с увреждания подариха концерт с послание за по-чист и приемлив свят
Младежи с увреждания подариха концерт с послание за по-чист и приемлив свят