Трима припаднали по време на предаването на изборните книжа в столичната зала "Арена Армеец". Как продължава предаването на протоколите в София - вижте повече от Карина Караньотова.

Мъж и жена са откарани в Окръжна болница заради високо кръвно налягане, а третият пострадал, който е полицай, е отказал да бъде хоспитализиран. Няма непосредствена опасност за живота на нито един от тримата.

1053 от общо 1600 изборни протокола са обработени в ОИК към 9 ч и се очаква до броени часове работата на комисията да приключи.

Марияна Каравасилева: Днес съм чакала най-много. Затова, защото си бях проверила протокола предварително, бях си свършила работата и чаках най-много. Тези, които ги върнаха, им ги оправиха и минаха, много преди мен, което не е редно, нали.
- БНТ: Сега с какво ще се приберете?
Марияна Каравасилева: С такси, това е другото, което искам да кажа - нашите бусове - шофьора каза - ние сме ангажирани от 7до 3. Не може изборният ден да свършва в 8, а бусовете да са ангажирани от 7.
Теменуга Рачева: За мене не е решение, не е приемливо, защото сме били 24 часа и отгоре и не е редно да ни оставят по тоя начин.

Любопитна подробност е, че тази година медиите и екипите на телевизиите не бяха допускани в зала "Арена Армеец".

Трима припаднали при предаването на протоколите в "Арена Армеец"

Трима припаднали при предаването на протоколите в "Арена Армеец"

Множество сгрешени протоколи в София забавят предаването на изборните книжа в "Арена Армеец". Въпреки това, повече от една трета от документите вече с...

Още по темата Местни избори 2019