Повреден самолет на "България Ер" стана причина за закъснението на близо 20 полета на авиокомпанията от снощи досега. Стотици пътници се оказаха блокирани на летищата в София, Варна, Рим, Париж и други градове по света. От авикомпанията увериха, че очакват до края на деня нормализиране на полетите.

Ситуацията с полетите на летище "София" все още не се е нормализирала, съобщи репортерката на "По света и у нас" Цветелина Катанска. 12 полета продължават да закъсняват, те са основно на "България Ер". Със закъснение се очаква да излетят самолетите за Рим, Виена и Москва. Има закъснение и на два полета на "Райън еър" до Валенсия и Берлин. Останалите полети, които закъсняват, са тези които ще кацнат на летище "София".

Очаква се голямо закъснение да има полетът от английското летище "Хийтроу". От "България Ер" са категорични, че до края на деня ще бъде възстановен техният трафик и утре полетите им ще се изпълняват по график.


"България Ер" прави всичко възможно да нормализира графика на полетите си

"България Ер" прави всичко възможно да нормализира графика на полетите си

Отново проблеми на летище "София", днес обаче ги създаде националният превозвач. Счупен самолет на "България Ер" стана причина за закъснението на близ...

Десетки пътници са блокирани на летище София заради забавени полети

Десетки пътници са блокирани на летище София заради забавени полети

Полетът на "България Ер" за Рим в 7.35 не е излетял. Забавяне е имало и снощи с полета на авиокомпанията за Рим. Десетки пътници в момента чакат на ле...