НОВИНИ

17-годишен българин участва в холивудска продукция

17-годишен българин участва в Холивудски филм сниман в България. В списъка с актьори, от който е част и Александър главна роля заема самият Никълъс Кейдж. Пред камерата на БНТ Александър разказа как е стигнал до там и какво е било усещането да работи с екип на такова професионално ниво.

bnt avatar logo
от Ивана Иванова
21:15, 30.09.2017
5285
Чете се за: 00:50 мин.
Още

Когато за първи път е стъпил на снимачна площадка, Алек е разбрал, че иска да стане актьор. Шансът да стане част от филма с Никълъс Кейдж идва след сериозно обучение за актьорско майсторство на школата на „Ню Бояна“.

Александър, актьор: Случи се така, че още първия месец бях набрал опит покрай Велизар Бинев, който е главният ментор в курса.

Велизар Бинев е българският актьор с най-много холивудски филми в портфолиото си - над 85. Алек и всички останали курсисти се учат от него как един българин може да стане част от голямото кино.

Велизар Бинев, актьор: Аз обожавам да върша тази работа, даже малко ми съперничи от кое изпитвам повече удоволствие: от това да играя филми или да преподавам, защото и двете неща ми доставят страхотно удоволствие.

Алек ни разказа за усещането си да бъде сред такива професионалисти, които е срещнал на снимките за филма с Никълъс Кейдж.

Александър, актьор: Много хора, които работят, стотици души, които са на снимачната площадка, всичко е до секундата изчислено, преценено. Навсякъде тичат хора, микрофони, камери, осветление. Отново и отново повтаряне на сцени и цялото това нещо за мен е най-великият шанс, който мога да получа, наистина и се надявам да има повече.

До броени дни започва следващия курс, може да кандидатствате като изпратите монолог на пощата им office@filmforge.org, а повече информация за кандидатстване можете да намерите в сайта www.filmforge.org, и в социалните мрежи на „Ню Бояна“.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Храм-паметникът „Св. Александър Невски“ получи копие на чудотворна икона
Храм-паметникът „Св. Александър Невски“ получи копие на чудотворна икона
Арестуваха изнудвача в Германия, който заплашваше да отрови храни
Арестуваха изнудвача в Германия, който заплашваше да отрови храни