НОВИНИ

18-годишен блъсна с колата си три деца в Петрич

Две момичета и едно момче са блъснати от лек автомобил на тротоар в Петрич тази нощ. Те са настанени в болница, като двете от тях са с опасност за живота. Пробите за наркотици и алкохол на 18-годишния водач на лекия автомобил, причинил инцидента са отрицателни, съобщиха от полицията в Благоевград.

bnt avatar logo
от Станислава Николова
09:42, 16.08.2018 (извънредно)
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

Тримата младежи са стояли под навес на заведение за хранене на улица „Цар Борис III" в центъра на Петрич, защото по това време е валяло дъжд. Според разкази на очевидци, докато младежите чакали да премине дъжда, 18-годишният шофьор, който едва от два месеца имал документ за правоспособен водач, е форсирал колата по мокрия път и се е опитвал да прави дрифтове.

Шофьорът е загубил управлението над автомобила, който се качва на тротоара и помита, стоящите под навеса младежи. Колата се е спряла във витрината на заведението за хранене, в което по това време не е имало хора, защото е било затворено.

Според хората от Петрич често младежи използват булеварда за място за екстремно нощно шофиране.

От полицията в Благоевград съобщиха, че на шофьора, причинил тежкия инцидент са направени тестове за употреба на алкохол и наркотици, които са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Откриха завишени стойности на уран във водата на Харманли
Откриха завишени стойности на уран във водата на Харманли
Над 520 мигранти бяха спасени от испанската брегова охрана
Над 520 мигранти бяха спасени от испанската брегова охрана