COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

18-годишно момче загина, докато се спуска от водна пързалка в Приморско

Тежък инцидент, приключил с фатален край в Приморско. 18-годишно момче е загинало, докато се е спускало от водна пързалка в аквапарк. Младежът е застигнат от свой връстник, който го е ударил. Второто момче е било прегледано в болница и освободено за домашно лечение.

от Веселин Григоров
23:06, 08.08.2019
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

Две момчета са били на почивка в Приморско. Те са от Стара Загора и околностите. Днес са решили да отидат на аквапарк. Започнали са да се спускат по най-бързия улей.

След като едното момче е потеглило, другото го е застигнало и го е блъснало. Едната версия е, че са се ударили глава в глава, другата - че второто момче го ударило с краката си в главата.

Линейка ги е откарала в Бургаската многопрофилна болница, но въпреки усилията на лекарите, 18-годишният младеж е починал, а другият е изписан за домашно лечение.

Ружа - майка на момчето: Знаем, че са се сблъскали глава в глава с негов приятел.
Галин - баща на момчето: Този, който е пуснал децата, е пуснал по-рано другия.
;

В Приморско вече е започнало досъдебно производство, ще се изяснява точно какво е придизвикало този инцидент. Днес аквапаркът не беше затворен, той вечерта работи и като лятно кино, но никой от управата му не пожела да застане пред камерата на "По света и у нас".


Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Китайският парламент прие спорен закон за националната сигурност на Хонконг
Китайският парламент прие спорен закон за националната сигурност на Хонконг
50 години от обложката на Аби Роуд
50 години от обложката на "Аби Роуд"