НОВИНИ

200 пътници чакат с часове на Летище София за полет до Варна

Отменен полет от София за Варна принуди близо 200 пътници да чакат с часове на Летище София. Наши зрители ни сигнализираха, че за последните 24 часа това е трето отлагане на полета към морската ни столица. От Летище София и "България Ер" обясниха,че полетите се отлагат заради лошото време във Варна. Там са отменени и полети на други авиокомпании. Останалите полети от София за други дестинации се осъществяват нормално.

Боряна Черганова
от Боряна Черганова
09:46, 16.01.2020 (обновена)
Чете се за: 00:38 мин.
У нас

Стоян Божков е капитан на кораб. От вчера не може да стигне до Варна по въздух. На летищетo в София е заедно с още 200 човека от сряда в 6 сутринта.

Стоян Божков: Всичко пропадна, имах да правя курс във Варна. Излъгах хората, хотела канселирах. Ще чакаме друга възможност.
Това ми е билетът. Аз няма да презаверявам, отказах се вече. Ще търся да си върна парите. Ако мога да ги накажа с нещо, ще ги накажа.
Магдалена Вълкова: След като минахме чекинг, влязохме във залата за излитащи, където не разполагаме нито с тоалетна, нито с вода, бяхме държани в продължение на 4 часа без никаква информация ще се осъществи ли полета и кога.

И така 3 пъти от вчера до тази сутрин.

Станислав Стефанов: Аз съм педиатър, преглеждам деца. В момента във Варна правят опити да канцелират прегледите на тези деца, които чакат близо от 15 дена да бъдат прегледани.

Дали ще излети следващият самолет за Варна зависи от мъглата и облаците край морето. Там видимостта по данни на авиокомпанията е силно намалена. Пътниците са сезирали европейската комисия по въздухоплаване, подават си и документи за обезщетение.


Вижте повече в прякото включване на Боряна Черганова

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Москов подкрепя Ананиев за връщане на обществените поръчки в частните болници
Москов подкрепя Ананиев за връщане на обществените поръчки в частните болници
БСП започва консултации по готвения вот на недоверие
БСП започва консултации по готвения вот на недоверие