21-годишният Йордан Иванов, който е обвинен за убийството на майка си в София остава в ареста, реши Софийският градски съд. Тялото на 43-годишната жена беше намерено в столичния квартал "Младост" преди няколко дни.

София

© БГНЕС

21-годишният заподозрян за злодеянието беше заловен в пътническия влак София-Варна на гара Горна Оряховица. Той бил спипан от служители на Транспортна полиция.

Скандал с финансов мотив вероятно стои зад убийството на жената от сина ѝ в София. Двамата са пристигнали в столицата на 16 април. Целта е било настаняване на сина в клиника за лечение на наркомании. Апартаментът, в който се настанили е бил на жена, която се запознала с майката в рамките на програма за лечение на деца със зависимости.

Синът е криминално проявен за хулиганство, грабежи и други провинения, последното от които е от преди дни – опит за грабеж на казино във Варна. Лекуван е в психиатрии.

Млад мъж с наркотична зависимост е заподозрян за убийството на майка си

Млад мъж с наркотична зависимост е заподозрян за убийството на майка си

Жестоко убийство в столичния квартал "Младост" - млад мъж с наркотична зависимост е заподозрян в убийството на 42-годишната си майка.По-късно през но...