НОВИНИ

32 рок групи ще свирят на фестивал в Пловдив

Световноизвестните рок групи Evanescence и Guano Apes пристигат в България за първото издание на фестивала "Hills of Rock". В петък и събота на общо трите сцени ще се качат 32 групи и артисти. Рок фестът е част от програмата на Пловдив за Европейска столица на културата през 2019-а и е най-голямото музикално събитие това лято.

БНТ2-Пловдив
от БНТ2-Пловдив Нели Ангелова
20:35, 27.06.2017
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

"Ние сме "Guano Apes" и идваме в Пловдив с най-големите си хитове на "Hills of Rock" 2017!"

"Ние сме "Three Days Grace". Ще свирим в България за първи път на "Hills of Rock" 2017. Нямаме търпение да се видим!"

Всяка от трите сцени е с различно музикално звучене. Наред със световните звезди ще видим и актуални имена от съседните балкански държави, както и едни от най-добрите български групи.

Иван Несторов – промоутър
"Evanescence, Three Days Grace, Epica и Guano Apes си носят собствено оборудване, така че те наистина не правят компромиси, те искат всичко да бъде така, както горе-долу се доближава до техен самостоятелен концерт."

Строежът на фестивалното градче вече започна на Гребната база в Пловдив. За събитието се очаква да пристигнат над 10 хиляди души. Организаторите уточняват, че влизането ще е възможно по всяко време, но излизането ще е еднократно. Всичко това се прави от съображения за сигурност. За да няма спекулации, разплащането в зоните ще бъде само с безконтактна фестивална карта, която се зарежда със сума по желание.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
2/3 от българите забелязват фалшиви новини в медиите, сочи проучване
2/3 от българите забелязват фалшиви новини в медиите, сочи проучване
Разследване на Открито за търговията с лекарства
Разследване на "Открито" за търговията с лекарства