37-годишен историк начело на листата на "Атака" за евровота

37-годишният историк Георги Димов застава начело на листата на "Атака" за евровота. Той и останалите 16 кандидати за евродепутати бяха избрани чрез телевизионен риалити формат. Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви, че основното искане на партията ще бъде предоговаряне на финансовите условия с Евросъюза и падане на санкциите срещу Русия.

Милена Кирова
от Милена Кирова
преди 10 месеци
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

Волен Сидеров определи политическата академия, с която избра кандидатите си за евродепутати, като успешен политически експеримент. Смята, че евроизборите са най-трудните.

Волен Сидеров - председател на ПП "Атака": Защото има ниска активност, защото има и много голямо, как да кажа, отвращение на хората от политическите, от изборите, от това, което става с корупционни скандали, "Апартаментгейт" и прочие. И аз се надявам, че това, което атаката показва ще бъде един нов модел наистина да дадем път на младите. Аз го направих, отстъпих крачка встрани, не съм в листата.

Като водач на листата на "Атака" Георги Димов си поставя като цел да работи за по-силна българска икономика.

Георги Димов - водач на листата на "Атака": Ние можем чрез предоговаряне, чрез промяна на европейските регламенти - квоти, субсидии в земеделието, квоти за производство, еврофондове, тоест това, което може да направи България силна отново.

Логото на Атака за евровота гласи "Да си вземем своето от ЕС".

Топ 24
Най-четени