НОВИНИ

37-годишен историк начело на листата на "Атака" за евровота

37-годишният историк Георги Димов застава начело на листата на "Атака" за евровота. Той и останалите 16 кандидати за евродепутати бяха избрани чрез телевизионен риалити формат. Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви, че основното искане на партията ще бъде предоговаряне на финансовите условия с Евросъюза и падане на санкциите срещу Русия.

Милена Кирова
от Милена Кирова
18:56, 23.04.2019
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

Волен Сидеров определи политическата академия, с която избра кандидатите си за евродепутати, като успешен политически експеримент. Смята, че евроизборите са най-трудните.

Волен Сидеров - председател на ПП "Атака": Защото има ниска активност, защото има и много голямо, как да кажа, отвращение на хората от политическите, от изборите, от това, което става с корупционни скандали, "Апартаментгейт" и прочие. И аз се надявам, че това, което атаката показва ще бъде един нов модел наистина да дадем път на младите. Аз го направих, отстъпих крачка встрани, не съм в листата.

Като водач на листата на "Атака" Георги Димов си поставя като цел да работи за по-силна българска икономика.

Георги Димов - водач на листата на "Атака": Ние можем чрез предоговаряне, чрез промяна на европейските регламенти - квоти, субсидии в земеделието, квоти за производство, еврофондове, тоест това, което може да направи България силна отново.

Логото на Атака за евровота гласи "Да си вземем своето от ЕС".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ВМРО и Земеделският народен съюз подписаха споразумение за евроизборите
ВМРО и Земеделският народен съюз подписаха споразумение за евроизборите
Младен Маринов: Ударихме най-високите нива на групата за ало измами
Младен Маринов: Ударихме най-високите нива на групата за "ало" измами