НОВИНИ

65 лица и 50 автомобила са проверени при полицейска акция в Средец и Камено

Близо 50 автомобила и 65 лица, сред които и 14 криминално проявени, са проверени само за час при стартиралата днес специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност, обхванала териториите на общините Средец и Камено.

bnt avatar logo
от БГНЕС
18:01, 23.02.2020
Чете се за: 00:22 мин.
У нас
лица автомобила проверени полицейска акция средец камено

В акцията, провеждана от съвместни екипи от служители от ОДМВР – Бургас и Зонално жандармерийско управление – Бургас, под ръководството и надзор на Окръжната прокуратура в града, отново се включиха служители от Териториална дирекция „НАП” – Бургас. В някои от проверени търговски обекти е констатирано несъответствие на касовата наличност с фискалното устройство, за което са съставени актове.

В хода на операцията се извършват проверки и на водачи на МПС за правоспособност и употреба на алкохол или наркотични вещества. Спираните автомобили се проверяват за превозване на крадени вещи. В с. Равнец, община Камено е спрян товарен автомобил, без регистрационни табели, управляван от криминално проявен мъж. В каросерията на автомобила са превозвани павета, без документ за произход.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Манолова: Самоков ще поведе десетки общини в битката за вода
Манолова: Самоков ще поведе десетки общини в битката за вода
Путин обеща нови модерни оръжия на армията и флота
Путин обеща нови модерни оръжия на армията и флота