НОВИНИ

50% намаление на билетите в Младежкия театър срещу карта за градски транспорт

Намалението е за всички постановки, с изключение на гостуващите.

Цанка Николова
от Цанка Николова
12:46, 08.05.2018
Чете се за: 00:38 мин.
Още

Кампанията „Спирка Младежки театър“ дава възможност на всички пътници с редовни карти за градски транспорт за срок от 3, 6 и 12 месеца, както и на пътуващите с пенсионерски, ученически и студентски карти да ползват намалението на билета.

Билетите за отстъпка се намират в пунктовете за продажба на Центъра за градска мобилност, както и на касата на Младежкия театър на бул. „Княз Ал. Дондуков“.


Йорданка Фандъкова, кмет на София: Мисля, че особено младите хора ще обърнат специално внимание на тази възможност като по този начин изпълняват две важни цели - от една страна да намалят вредните емисии във въздуха по този начин. И от друга страна разбира се да се възползват от възможността да посетят младежкия театър с прекрасните представления и най-вече с изключително талантливите млади актьори на България.
Николай Желев, актьор от Младежки театър "Николай Бинев": Можем да забележим по трамваите, метрото, навсякъде как мисълта за изкуство се губи като с ме забили в телефоните си и е много хубаво да се правят такива кампании, защото според мен това освен хората, които така или иначе ходят на театър и това за тях е една полезна отстъпка, приобщава все повече хора.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Теодора Маджарова излетя от Бразилия, превозват я от Истанбул с линейка
Теодора Маджарова излетя от Бразилия, превозват я от Истанбул с линейка
Малко лешоядче се излюпи в Кресненското дефиле
Малко лешоядче се излюпи в Кресненското дефиле