НОВИНИ

Поли Генова отново се присъедини към инициативата "Българската Коледа"

Певицата и водещ на Детската Евровизия - Поли Генова отново се присъедини към благотворителната инициатива "Българската Коледа". На 25-ти декември сцената на Народния театър "Иван Вазов" ще събере едни от най-популярните българи за концерт в подкрепа на децата. Тази година целта е да се осигури нова високотехнологична апаратура за диагностика на различни функции на организма на най-малките.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
19:03, 22.12.2015
Чете се за: 00:54 мин.
У нас

Поли Генова вижда смисъл от популярността в това, че може да заразява с примера си. За втора поредна година тя е сред застъпниците на "Българската Коледа"

Поли Генова, водещ: "Не трябва да оставаме далече от нуждата на хората. От това, че те имат нужда от помощ. От една подадена ръка. И е много важен примера, разбира се. За да може по някакъв начин някой друг да си каже "Ей, да. Може би наистина трябва да го направя и аз". Примерът е много важен."

Порасналият "Бон-Бон" не спира да работи с групата, която ще бъде на сцената този петък. Споделя, че децата често я питат с какво още могат да помогнат.

Поли Генова, водещ: "Може би това е моят път. Да работя с деца, да работя за това, което ще остане след нас. Да можем да предаваме. Аз знам, че едно от призванията ми в живота е да преподаваме и да предаваме нататък. Така че винаги съм насреща за такива инициативи".

Поли е уверена, че много по-ценно е когато даваш от малкото. Защото така се получава едно голямо богаство. А по-голямо богатствто от децата нашата страна няма.

Поли Генова, водещ: "Много е ценно, когато хората дават дори от най-малкото си, защото това е истинското дарение. Дарението не се измерва в мащаби. Дарението се измерва дори само с жестове. И е много важно да бъдем съпричастни и да си помагаме един на друг. Най-вече на децата ни, защото те са нашето бъдеще".

Можете да подкрепите „Българската Коледа" с банков превод на сметката на инициативата, както и като изпратите SMS на 1117 или се обадите на 0900 1117 от стационарен телефон. С всяко обаждане или SMS помагате с 1 лев и 20 стотинки на дете в беда.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Винената партия се събра на конгрес в Симитли
Винената партия се събра на конгрес в Симитли
Присъди за трафик на бежанци в Пловдив
Присъди за трафик на бежанци в Пловдив