НОВИНИ

АРТщрихи с Галя Крайчовска

Александър Морфов се готви за премиера в Рига. И Орландо Блум падна в прегръдките на сериалите. Интересни сюжети и актьори идват с „Кино в парка”. „Старт фото” показва запечатаното от отличниците в галерия „Академия”. Тейлър Суифт хвърля ръкавицата и сменя посоката.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
15:01, 02.09.2017
Чете се за: 01:04 мин.
Още

Александър Морфов се готви за премиера в Рига. Майсторът на режисурата работи по оригиналната версия на „Тържеството” от Томас Винтерберг и Могенс Руков. Заедно със звездите на латвийския театър „Даилес” изваждат на сцената деликатно изтъканата метафора за „обществото на затворените очи”, което изхвърля неудобните истини на върха на вулкан пред изригване, с тихия ужас, че и тази капка е предпоследна.

И Орландо Блум падна в прегръдките на сериалите. Актьорът влиза в главната роля в “Улица Карнавална”, като криминален инспектор. Сериалът е под знака черно фентъзи.

Интересни сюжети и актьори идват с „Кино в парка”. Кино маратонът в парка на Военната академия започва на 4 септември с „Лудетини” на Паоло Вирдзи. Едно лудешко пътуване извън ограниченията и престореното благоприличие. Ще видим най-новият филм на Андрей Кончаловски „Рай - черно-бяла история, която изважда спомените и сенките от миналото. Беренис Бежо ще грейне в психолическата драма на Марко Белокио „Сладки сънища”. Финалът е за „Пеле: Раждането на една легенда” и пътя на успеха - от бразилскто гето до върха на спортната слава.

С услугите на новите технологии вече всички се изживяваме като големи фотографи. Но нека да видим какво правят майсторите. Третият международен салон „Старт фото” показва запечатаното от отличниците в галерия „Академия”.
Тейлър Суифт хвърля ръкавицата и сменя посоката.С дебюта си парчето "Look What You Made Me Do" отбеляза рекорди и порoдI доста въпроси. Само в първия ден клипът има над 28 милиона гледания, което го изстрелва на върха. Веднага се появихи мнения, че стреличките на Тейлър са насочени към Кейти Пери и семейство Кардашиян с фрази като "Имам списък с имена и в него твоето е изписано с червено, подчертано" и други закачки във видео историята. Сингълът от предстоящиия й албум Reputation дава заявка за нова посока. Както се пее „Съжалявам, старата Тейлър не може да вдигне телефона- Защото е мъртва”.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Преди срещата на БРИКС - какво представлява тази група държави?
Преди срещата на БРИКС - какво представлява тази група държави?
48-годишен мъж загина при падане с мотоциклет край Карлово
48-годишен мъж загина при падане с мотоциклет край Карлово