НОВИНИ

Радев: Готови сме да въведем драстични мерки срещу футболното хулиганство

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев изказа възмущението си от хвърлената бомба на мача ЦСКА - Левски и раняването на служителката на МВР. В парламента той заяви, че министерството е готово на въвеждане на драстични мерки срещу футболното хулиганство. И в този час продължава срещата между Министерството на вътрешните работи, Българският футболен съюз и Министерството на младежта и спорта, на която те обсъждат нови мерки срещу футболното хулиганство.

bnt avatar logo
от БНТ
14:55, 20.04.2018
Чете се за: 00:19 мин.
У нас

Започна срещата между Министерството на вътрешните работи, Българският футболен съюз и Министерството на младежта и спорта, на която те обсъждат нови мерки срещу футболното хулиганство.

Валентин Радев - министър на вътрешните работи: Ако трябва ще слагаме скенери, ако трябва ще проверяваме всеки един, чувам по телевизора - места, лични карти - каквото трябва. Този стадион е на пъпа на столицата.Направихме ги мачовете от 6 часа, да не бъдат от 8, да стане по светлата част. Да внимават. Сега и по светлата част се случи нещо. Какво да направим? Да изнесем дербитата извън столицата ли? Аз съм готов и на това.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
МВР, БФС и ММС с мерки срещу футболното хулиганство
МВР, БФС и ММС с мерки срещу футболното хулиганство
Башар Асад върна на Франция Почетния си легион
Башар Асад върна на Франция Почетния си легион