НОВИНИ

АРТщрихи с Галя Крайчовска

Завъртя се камерата на поредицата Кино Пловдив. Христо Стоичков с покана за театър. "Арт алея" на 15. За първи път спектакли на „Арабеск” и Музикалния театър на в парка на Военната академия. Иве - "Няма път без промяна".

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
11:16, 23.06.2018
Чете се за: 00:39 мин.
Още

Завъртя се камерата на поредицата Кино Пловдив - 7 късометражни филма, вдъхновени и посветени на града. Павел Веснаков започна снимките на „Химера”. Едно митично създание ще броди около тепетата.
В полувремето на мача Португалия - Испания, Христо Стоичков записа послание за инициативата Театър пред театъра.

"Арт алея" на 15. Специално за рождения ден 43-ма български художници събират празничната картина. Галерията се горде с великолепните си изложби и проекти, като "Изкуство от хартия" и "Графика. Малък формат".

За първи път Балет „Арабеск” и Музикалния театър показват свои постановки на откритата лятна сцена в парка на Военната академия. „Ромео и Жулиета” даде началото, под звездите очакваме и „Цигански барон” и „Българи от старо време”.

„Няма път без промяна” казва Иве. Името й от няколко години свързваме с по-различната музика, която носи емоция и отговори на много въпроси. Винаги има и едно леко намигване, с усмивка. Певицата е автор на текста и музиката на „Няма път без промяна", аранжиментът е на Алекс Нушев. В новия проект Иве тръгва по следите на искинското щастие. Споделя и какво е открила - “Щастието е точно там - зад ъгъла и ни чака да го намерим."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Акцията по издирването на избягалия затворник продължава
Акцията по издирването на избягалия затворник продължава
Клаус Йоханис ще се кандидатира и догодина за президент на Румъния
Клаус Йоханис ще се кандидатира и догодина за президент на Румъния