НОВИНИ

АРТщрихи с Галя Крайчовска

Стефан Командарев започна снимките на нов филм. Специално за българската публика фотографът Сергей Борисов изважда горещи кадри. Последни представления на „Булевардът на залеза” в Музикалния театър. БТР с премиера на зашеметяващ клип.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
15:15, 03.11.2018
Чете се за: 00:48 мин.
Още

Стефан Командарев започна снимките на нов филм. „В кръг” вече гръмна шампанското и щракна клапата. 222 Започнаха първите снимачни не дни, а нощи. Любими актьори от екрана и сцената се събират в новата история. 333А един от най-големите световни филмови разпространители „Beta cinema“, закупи правата на филма „на зелено”. Успех на Стефан Командарев и компания!

Специално за българската публика фотографът Сергей Борисов изважда горещи кадри. "Отчаяни автори на графити“ и „Уличен танц“ са заснети непосредствено преди изложбата в новото място за култура - СКЛАД, в Пловдив. Наричат Сергей Борисов летописец на московските и санктпетербургски ъндърграунд сцени. Залез“ от 85-та и „Акробат“ от 93-та, се превръщат в символи на своята епоха. А заглавието „Zeitgeist“, „духът на времето“ най-точно описва разнообразието в художествения език на автора.

Последни представления на „Булевардът на залеза” в Музикалния театър. Легендарният мюзикъл „на Андрю Лойд Уебър слиза от сцената, но след успешната постановка маестрото дава правата си за „Фантомът на операта” – ще го видим през януари.

Направиха премиера на зашеметяващ клип. „Никога преди” е по музика и текст на Славчо Николов. Видео премяната на новата песен отново е в кино стилистиката, като в предишните клипове на групата – „Несбъдване” и „Моята сила”. Режисьорът Петър Петров вкарва в действието древни конници, скален орел и тежка военна техника. Действащи войници се включват в супердинамичното действие на „Никога преди”, а клипът е заснет на осем интересни локации.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Втори протест се проведе в Добрич срещу цените на горивата
Втори протест се проведе в Добрич срещу цените на горивата
Мълния уби германска туристка в Италия
Мълния уби германска туристка в Италия