COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Тайната на вкусния козунак

Страстната седмица е в разгара си, а с наближаването на Великденските празници, е време да си припомним и част от хилядолетните традиции, които съпътстват този момент от годината. Боядисаните яйца и агнешкото место са неизменна част от трапезата на всяко семейство на Великден. Третият задължителен елемент от празничното меню - козунакът, също не е за подценяване. Какви са тайните за направата му, завесата открехва репортерът ни Тереза Ставрева.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Задържаха в „Столипиново“ дилър на хероин, познат с прякора „Картофа“
Задържаха в „Столипиново“ дилър на хероин, познат с прякора „Картофа“
Урок по християнство за деца във Видинската митрополия
Урок по християнство за деца във Видинската митрополия