НОВИНИ

Голямата Лили Иванова пред БНТ - за музиката, славата, грешките и уроците

През отминалата Страстна седмица, примата на българската естрадна музика Лили Иванова посрещна рождения си ден. Малко след личния си празник, певицата даде специално интервю за зрителите на "Денят започва с Георги Любенов":

bnt avatar logo
от БНТ
10:36, 28.04.2019
10085
Чете се за: 00:34 мин.
Още
Лили Иванова: Всяка година настава някаква шумотевица, вълнение на колко съм години. Ами, аз съм на толкова, на колкото съм. Каквото и да кажа, все ще има някой недоволен и ще каже - тя лъже. Искам да запомните едно - никога в живота си не лъжа.

Моята форма се поддържа от моите почитатели, моята публика. Следя продажбите за моите концерти и това ме радва, това ме стимулира, споделя голямата българска певица.

Лили Иванова: Моите успехи съм ги постигнала благодарение на моите автори, искам да благодаря на всички. Също така - и на моята публика, ако няма публика - на кого да изляза да пея?! Ако нямам музикант, ако нямам автори - аз съм една нула. Това е. Да не се правим на велики.

Аз съм правила много грешки и не съм застрахована и за в бъдеще. Но много се старая да не правя нови грешки, да не се главозамайваме, признава певицата.

Лили Иванова: Пожелавам на всички зрители много щастие, много здраве, много успехи. Благодаря за това интервю. Христос Воскресе!
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мария Гроздева спечели златен медал и олимпийска квота за България
Мария Гроздева спечели златен медал и олимпийска квота за България
Зеленски е готов да обсъди нови условия в отношенията между Русия и Украйна
Зеленски е готов да обсъди нови условия в отношенията между Русия и Украйна