НОВИНИ

АРТщрихи с Галя Крайчовска

В Младежки театър започнаха репетиции на нов спектакъл, по песни на Стефан Вълдобрев. Българска художничка участва във фестивала Анима Мунди, в рамките на Международното Биенале във Венеция..Българска следа в Кан изпълнителият директор на София Филм Фест – Мира Сталева е поканена в журито на Асоциацията на арт кината. "Квадрат на квадрат”. Тея Трошанова посвещава новата си колекция на едновековния юбилей на движението Баухаус. „Нависоко” се цели новата песен в изпълнение на Миро и Койна Русева.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
11:20, 18.05.2019
Чете се за: 00:42 мин.
Още

В Младежки театър започнаха репетиции на нов спектакъл, по песни на Стефан Вълдобрев, съвместна продукция с Пловдивския театър. Заглавието е от хита „По- полека”, а с режисурата се заема лично Владимир Люцканов.

Българска художничка участва във фестивала Анима Мунди, в рамките на Международното Биенале във Венеция.. "Благовещение” на Станислава Стоянова ни представя в престижната селекция. Една творба метафора , вдъхновена от италианския ренесанс, с идеята за създаването, умението да твориш, но и да пазиш и съхраняваш. Изложбата се разпростира в двореца Ca' Zanardi.

Българска следа в Кан изпълнителият директор на София Филм Фест – Мира Сталева е поканена в журито на Асоциацията на арт кината. За първи път ще връчат награда в официалната селекция на фестивала.

Квадрат на квадрат”. Тея Трошанова посвещава новата си колекция на едновековния юбилей на движението Баухаус. Дизайнерката изразява почитта си към създателите на модерното мислене в архитектурата и дизайна.

„Нависоко” се цели новата песен в изпълнение на Миро и Койна Русева. Актрисата прави своя дебют на поп сцената, звездни музиканти се включват в записа на „Нависоко”, по текст и музака на Биляна Ангелова. Чувствен, драматичен клип под режисурата на Васил Стефанов и Стефка Николова представя песента за невъзможната любов. Роди се нов музикален дует, очакваме и театрално продължение.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Родители крият диабета на децата си, за да ги спасят от дискриминиране
Родители крият диабета на децата си, за да ги спасят от дискриминиране
Ценна колекция от монети е дарена на музея в Благоевград
Ценна колекция от монети е дарена на музея в Благоевград