НОВИНИ

АРТщрихи с Галя Крайчовска

"Смятам, че всички хора, преди да станат големи, да станат важни или да станат значителни, преди това са били врабчета“. казва големият Йордан Радичков.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
14:36, 01.06.2019
Чете се за: 00:43 мин.
Още

Срещаме се с любимите герои от „Ние, врабчетата” - Добро утро с Онова нещо, Краката му стърчат навън, Дебелачко, кукувицата. За първи път оригиналните илюстрации излизат в изложба. В галерия „София прес” почитателите на Йордан Радичков могат да се срещнат с оригиналните рисунки на автора от любимата детска книга, излязла през 1968 г.

София Моно започва тази вечер. „Променяне” на Йоана Буковска повежда театралния маратон.

В парка на Военната академия ще станете част от „Променяне”. Защото спектакълът добавя виртуална реалност с вашия телефон. Йоана Буковска изпълва сцената със спомените на Лив Улман - за живота, екрана, отношенията с Ингмар Бергман. За актрисата и жената, които се борят за надмощие.

С „Апетит за череши” театър “София” отваря сцената си на открито. От днес до 28 юни богата програма на открито ще зареди зрителите зя лятото.

Какво се крие зад кода - Елтън Джон. Надникваме в личната история на Реджиналд Дуайт с премиерния „Рокетмен”.

Историята на Реджиналд Кенет Дуайт в годините на големия пробив идва с „Рокетмен”. Заглавието е вдъхновено от едноименния хит на Елтън Джон и прави аналогия с шеметната му кариера. Филмът проследява фантастичния път и трансформацията на Реджиналд Дуайт от срамежливото дете чудо, което свири на пиано в Кралската музикална академия - до световната, екстравагантна суперзвезда.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
С концерт и изложба ДАЗД отбеляза Международния ден на детето
С концерт и изложба ДАЗД отбеляза Международния ден на детето
19 ранени при експлозия на завод в Дзержинск
19 ранени при експлозия на завод в Дзержинск