НОВИНИ

Данъците няма да се променят, обеща премиерът Борисов

Данъците няма да се променят, заяви премиерът Бойко Борисов тази вечер по време на раздаването на годишните награди за бизнес на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България. Единственият шанс да се вдигнат доходите на българите е финансовата стабилност в страната да продължи, изтъкна той.

bnt avatar logo
от „Фокус“ / БГНЕС
21:26, 04.06.2019
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Министър-председателят Бойко Борисов заяви, че е готов да свика Коалиционен съвет, когато партньорите му от Обединените патриоти поискат. Така той коментира изказването на зам.-председателя на ВМРО Искрен Веселинов, че партията му ще поиска преразглеждане на споразумението, по което работи управляващата коалиция. Премиерът гарантира, че данъците няма да се повишават.

;

„Много впечатлен съм от обиколките по заводите – мога да кажа, че България пак се завърна като една индустриална държава – както е била преди 1945 г. Където минете – завод до завод. И в голямата си част всичко заминава за износ и това държи БВП висок“, добави премиерът Борисов.

„В политиката популизмът стигна до там, че всеки се надпреварва да говори за безплатни неща непрекъснато – дори и една либерална дясна партия като ДПС. Безплатни неща няма в живота. Безплатното за едни означава по-високи данъци за тези, които работят“, посочи премиерът.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Зеленски е готов за преговори с Русия и изпълнение на Минското споразумение
Зеленски е готов за преговори с Русия и изпълнение на Минското споразумение
Кипърският фермер, прегазил крадец в нивата си, се страхува за живота си
Кипърският фермер, прегазил крадец в нивата си, се страхува за живота си