НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Магическият глас на Павароти ще озвучи лятото

Край Варна вече отваря врати огромен културно-исторически и развлекателно-образователен парк. в ДНК гостува Джон Скот със спектакъла „Герои”. Ударна доза смях и забавление с „Нашата голяма френска сватба” в театър „Сълза и смях”. “The Greatest Hits” събира неиздавани до момента записи и дуети на Лучано Павароти с Боно, Елтън Джон, Джеймс Браун и други.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
10:50, 24.06.2019
Чете се за: 00:51 мин.
Още

Край Варна вече отваря врати огромен културно-исторически и развлекателно-образователен парк. На 700 декара площ са събрани петте епохи на човешката цивилизация. Интерактивното пътуване може да ви върне до 10 000 години назад във времето.

Утре в ДНК гостува един от пионерите в танца в Ирландия - Джон Скот, със спектакъла „Герои”.

„Heroes“ е част от фестивала „Етюди и приятели”. Идеята, хореографията и изпълнението са на Джон Скот, учил и работил с новаторката в танца и работата с глас Меридит Монк. Създава преживяване, танцова материализация на музика чрез удивителния си глас, за да покаже два Аз-а - човешки и митологичен. Музиката обрисува герои, които се борят с невъобразими тъмни сили и завладяват мрака, като успоредно с това се развива и идеята за бягство.

Последно за сезона - ударна доза смях и забавление с „Нашата голяма френска сватба”. На 25 юни в „Сълза и смях” ви очакват депутатско-сватбените неволи.

Магическият глас на Павароти ще озвучи лятото с нов албум и филм.

Световна премиера направиха две нови специални издания - саундтрак към документален филм на Рон Хауърд за легендарния тенор и тройния албум - “The Greatest Hits”. Ще чуем неиздавани до момента записи и дуети на Павароти с Боно, Елтън Джон, Джеймс Браун и други. А филмът „Павароти” ни повежда зад кулисите на живота и музикалната история на краля на горното до, който привлече хората към оперните театри. Режисьорът на „Красив ум” и „Шифърът на Леонардо” се надява, че и новото поколение ще открие личността и силата на легендарния Павароти.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Сан Франциско забранява продажбата на електронни цигари?
Сан Франциско забранява продажбата на електронни цигари?
Мощно земетресение разтърси Индонезия
Мощно земетресение разтърси Индонезия