НОВИНИ

АРТщрихи с Галя Крайчовска

"Бащата” направи световна премиера в Карлови Вари. “Медея”ще гостува и в София. Френският фотограф Гийом Лебран гостува във Фотосинтезис. Старозагорската опера се готви за грандиозен спектакъл на стадион „Берое”. JEREMY? излизат за втори път на култовия EXIT фестивал в Нови Сад.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
11:15, 06.07.2019
Чете се за: 00:51 мин.
Още

Бащата” направи световна премиера в Карлови Вари. Новият филм на суперуспешния тандем Кристина Грозева – Петър Вълчанов е селектиран в конкурсната програма на престижния фестивал.


Дъжд и буря не попречиха на “Медея”. Уникалното представление в Античния театър ни слиза от коментарните теми. За радост на публикат спектакълът ще гостува и в София.
¤60 артисти, деца и студенти направиха незабравима "Медея"в Античен театър. В "В крайна сметка се сбъдна това, което искахме.- споделя актрисата Снежина Петрова - Показахме миналото и настоящето, перспективите за бъдещето на театъра, на нас. Това беше най-тежкият ден в живота ми“ и заедно с екипа й обещаха, че до есента ще съберат сили и смелост, за да изиграят „Медея“ поне още веднъж. Ще гостуват в театър „Азарян“ в НДК рез октомври.

„Мелос” – или съчетаване и разделяне. С това заглавие френският фотограф Гийом Лебран представя фоторазказа си от пътуване в БЪлгария, Гърция и Турция. Интересно какви връзки между хората и навиците им е открил – ще ги видим във Фотосинтезис.

Старозагорската опера се готви за грандиозен спектакъл на стадион „Берое”. Утре вечер „Трубадур” от Верди ще поведе четвъртото издание на „Опера на стадиона”.-

JEREMY? излизат за втори път на култовия EXIT фестивал в Нови Сад.
¤JEREMY? ще забият утрет на Fusion Stage и ще пердадат щафетата на хедлайнера на вечерта0 невероятната Таря Турунен. Фестивалът, започнал като , като студентски протест преди 19 години, продължава с с идеята да докаже, че "музиката е универсален език, който може да свързва и събира хората, за да направят света по-добро място".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
БСП сигнализира международни институции за промяната в партийните субсидии
БСП сигнализира международни институции за промяната в партийните субсидии
Специално за БНТ: Актьорът Гойко Митич - за киното, театъра и приятелството
Специално за БНТ: Актьорът Гойко Митич - за киното, театъра и приятелството