НОВИНИ

Актрисата Гуинет Полтроу потвърди годежа си с продуцента Брад Фалчък

Американската актриса и носителка на "Оскар" Гуинет Полтроу потвърди, че се е сгодила за продуцента и сценарист Брад Фалчък, съобщават световните агенции. За годежа на 45-годишната Полтроу и 46-годишния Фалчък се заговори още в края на миналата година.

bnt avatar logo
от БТА
13:39, 09.01.2018
Чете се за: 00:23 мин.
Още

В понеделник актрисата лично е потвърдила новината, публикувайки в Туитър емоджи, изобразяващо годежен пръстен. Публикацията е придружена от снимка на прегърнатите годеници, която ще краси корицата на предстоящото издание на лайфстайл списанието на Гуинет Полтроу.

Бъдещите съпрузи са направили и съвместно изявление за "Добро утро, Америка", в което изтъкват "невероятния късмет" да се намерят един друг на този етап от животите си. Двойката не е съобщила дата за сватбата. Предстоящият брак ще бъде втори и за Полтроу, и за Фалчък.

;

Актрисата беше омъжена за фронтмена на британската група "Колдплей" Крис Мартин, а продуцентът - за колежката си Сузан Фалчък. Гуинет Полтроу и Брад Фалчък имат по две деца от предишните си бракове, припомнят агенциите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЕК очаква 2018 г. да бъде година на постиженията
ЕК очаква 2018 г. да бъде "година на постиженията"
Ивайло Московски: Ще рестартираме процедурата по концесията на Летище София
Ивайло Московски: Ще рестартираме процедурата по концесията на Летище София