Ангел Ангелов: До този момент, като държавен служител никога не съм уволняван

За "По света и у нас" Ангел Ангелов заяви, че до този момент, като държавен служител никога не е уволняван и винаги е получавал най-високи оценки за качеството на работата си. Той каза, че няма отношение към записи, приема като клевета изказванията на Банов и Рашидов и ще заведе дела за набеждаване и клевета.

Айше Сали
от Айше Сали
преди 1 година
Чете се за: 00:32 мин.
У нас
Ангел Ангелов: До този момент, като държавен служител никога не съм уволняван
Ангел Ангелов: Заявявам, че до този момент, като държавен служител никога не съм уволняван. Получавал съм най-високи оценки за качеството на моята работа, което е обективно проверимо във всяко министерство или агенция, в която съм бил служител. Нямам отношение към записи, и изказванията на г-н Банов и г-н Рашидов приемам като клевета, каквато са те явно, за което съм предприел мерки за завеждане на дела за набеждаване и клевета.

Предвид започналата прокурорска проверка бих дал само показания пред съответния прокурор, ако бъда поканен в качеството на свидетел. Единственото, което мога да кажа е, че на записа разпознавам автентичния глас на г-н Банов, мисълта му тече ясно и последователно и за фактите, които той предлага да се променят, да се изменят служебни документи, данни със сигурност може да се открият в докладите на АДФИ. Дали и кого са дали на съд от Министерство на културата не мога да знам, защото отдавна съм напуснал Министерство на културата.

Топ 24
Най-четени