НОВИНИ

Ангел Джамбазки иска плътно затваряне на българо-турската граница

Според евродепутата Ангел Джамбазки трябва да продължат усилията за плътно затваряне на българо-турската граница. Той коментира темата в "Денят започва с Георги Любенов" по повод катастрофиралия микробус на АМ "Тракия".

bnt avatar logo
от БНТ
10:30, 04.06.2017
Чете се за: 00:45 мин.
У нас
Ангел Джамбазки, евродепутат от ВМРО: Българските правоохранителни органи трябва да прикрият плътно българо-турската граница. Няма някаква причина да не бъдат разследвани лицата, които се занимават с трафик на хора. Има основателни съмнения, че част от служителите на МВР вероятно са замесени в трафика на мигранти, иначе няма как да се случват тези неща.

Според Джамбазки проблемът на западния свят не е само с влизащите мигранти. Проблемът е с тези, които са влезли 1960 година. Той смята, че интеграцията е провалена, но политиката не трябва да спира. Политиката на правителствата трябва да бъде насочена първо към признаване на факта на провала на тази интеграция и набелязване на ясни мерки.

Ангел Джамбазки, евродепутат от ВМРО: Ако един човек не се държи подобаващо за западното общество да бъде принуден да го прави по някакъв начин, да носи някаква отговорност, някаква наказателна репресия. Да бъде ясно, че когато се ражда дете в европейско семейство, то ще се казва, както се казват европейските деца, то ще носи европейски дрехи, то ще яде храната, която ядат европейските деца. Всичко това ще бъде налагано като културен модел на поведение. Няма как да ползваш немските социални помощи и да си пазиш традициите от Саудитска Арабия или от Мароко. Няма как да се случи това. Ако продължава да се случва, тези с традициите ще въоръжават с каквото имат.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
От кореспондента на БНТ в Лондон: Сред ранените има австралийци и французи
От кореспондента на БНТ в Лондон: Сред ранените има австралийци и французи
Веселин Марешки: Кабинетът нищо не прави, само вкарва лобистки закони
Веселин Марешки: Кабинетът нищо не прави, само вкарва лобистки закони